Mi smo mali profesionalni salon za šišanje i uređivanje kućnih ljubimaca PetGroom iz Zagreba, osnovan je 2014.godine. Šišanje i uređivanje pasa je osnovna djelatnost našeg salona, no nudimo i savjete za uređivanje, njegu i održavanje dlake Vaših ljubimaca.

Od osnutka poslovanja je prošlo malo vremena, iskustvo koje groomerica Petra ima gradi se još iz 2003.godine. dok je Kristina svoje iskustvo počela graditi 2007.godine. Trudimo se udovoljiti svim vlasnicima oko uređenja pasa prema željama. Ponekad je to teško zbog različitih vrsta dlake, stanja dlake i suradnje pas-groomer. Naše dosadašnje iskustvo pokazalo je jako dobre rezultate što pokazuje razinu profesionalnog pristupa i stvarnog riješavanja zahtjeva vlasnika. Ljubimci koji su nam 95% psi vrlo rado nam se vraćaju zbog odlične usluge i prihvatljive cijene. Naše radno vrijeme se potpuno se prilagođava vlasnicima kako bi dogovorili termin koji Vam odgovara.

PetGroom je nešto više od običnog «salona za šišanje ljubimaca» u gradu Zagrebu!

Kod nas se naši klijenti osjećaju kao dio obitelji, rado nas posjećuju, biti će nam drago da i Vi budete dio naše priče…

Vaš PetGroom!